Falem’nerës Sulejma Ramadani

Sulejma Ramadani është njëra nga infermieret e cila ishte vullnetare në klinikën e infektivës për gjashtë javë, ndërsa tash e një muaj është përsëri vullnetare në Klinikën e Neurologjisë në repartin e Covid19, duke dhënë kështu kontributin e saj në luftën e Kosovës kundër pandemisë.

Sulejma Ramadani tashmë është është pjesë e rubrikës ‘Falem’nerës’ së KultPlus-it për promovimin publik të punëtorëve shëndetësor në Kosovë në shenjë vlerësimi dhe solidariteti për punën e tyre tash e sa muaj.

KultPlus, edhe më tutje fton të gjithë punëtorët shëndetësor pa dallime dhe nga të gjitha vendbanimet të na i dërgojnë të dhënat e mëposhtme dhe ne do i publikojmë ato në faqen tonë në Facebook.

1.Emri dhe mbiemri:
2.Qyteti:
3.Një fotografi me uniformë mjekësore dhe të jetë fotografi profili
4.Një mesazh për qytetarët (E preferuar por jo e domsodoshme)

Këto të dhëna dërgoni në email tonë: [email protected] apo në faqen tonë www.KultPlus.com