Hapet dyqani i tretë i ‘Teshavesha’ në Ferizaj

Teshavesha është ndërmarrje sociale e themeluar nga ‘Aksioni për Nëna dhe Fëmijë’ në korrik të 2016-tës për të mbështetur programet shëndetësore për nëna dhe fëmijë.

Në “Teshavesha” qytetarët mund të dhurojnë dhe blejne rroba për gra e vajza, burra e djem, lodra, dekorime të vogla shtëpiake, aksesorë, e tjera me çmime shumë të lira për të ndihmuar kështu programet e Aksionit për Nëna dhe Fëmijë nga shitjet e dyqanit.

Dyqani Teshavesha do bëj hapjen e pikës së tretë tani edhe në Ferizaj falë mbështetjes financiare të partnerit Raiffeisen Bank Kosova.

Data: 18 Shtator 2018,
Koha: 12:00
Vendi: Rr. Ahmet Kaqiku, Ferizaj (Afër stacionit të autobusave)
Arsyeja: Hapet dyqani i tretë i Teshaveshës

Aksioni për Nëna dhe Fëmijë është fondacion humanitar që i përkushtohet shpëtimit të jetës së fëmijëve dhe nënave në Kosovë. Ky fondacion zhvillon programe shëndetësore në klinikat gjinekologjike/obstetrike (që përkujdesen për nënat), Njësitë e Kujdesit Intensiv Neonatal (që përkujdesen për foshnjet e lindura para kohe) dhe klinikat pediatrike (që përkujdesen për fëmijë të sëmurë nga leukemia, sëmundje të zemrës, astma dhe sëmundje të tjera) në Republikën e Kosovës. / KultPlus.com

Teshavesha sjellë “Javën e Dizajnerëve”

Teshavesha, duke nis nga sot fillon “Javën e Dizajnerëve”, me shtatë emrat të njohur të kreatorëve në vend, shkruan KultPlus.

Kjo u bë publike përmes një publikimi në rrjetin social Facebook, nga vet Teshavesha, të cilët kanë treguar se kjo javë vjen në bashkëpunim me Albi Mall, aty edhe ku do të ekspozohen veshjet e kreatorëve kosovarë.

“Duke filluar nga dita e nesërme, falë partnerit tonë besnik Albi Mall si dhe mbështetjes së kreatorëve vendas, ne do të fillojmë ‘Javën e Dizajnerëve’ me ekspozimin e veshjeve të kreatoreve në Albi Mall, ku më pas do t’i sjellim në #Teshavesha për shitje. Ju ftojmë të na vizitoni në katin e dytë të Albit, meqenëse çdo ditë do të promovojmë nga një kreatore të veçantë!”, thuhet në njoftim.
Agnesa Vuthaj, Besë, Enkelejda Shatri, Krenare Rugova, Teuta Matoshi Duriqi, Vesa Gruda dhe Yllka Brada janë kreatorët të cilët do të ekspozojnë veshjet e tyre në “Javën e Dizajnerëve”./ KultPlus.com