Ura e Bosforit ndriçohet me ngjyrat e flamurit të Kosovës

Për nder të 17 shkurtit, ditës së Pavarësisë së Kosovës, sot janë shkruar urime të shumta nga ambasadorë të shteteve të ndryshme të botës. Mirëpo këto urime nuk janë kufizuar vetëm në shkrime, sepse natën e sotme ura mbi Bosfor është ndriçuar me ngjyrat e flamurit të Kosovës, shkruan KultPlus.

Kjo është bërë sot në 13-vjetorin e pavarësisë, teksa është shpërndarë në Twitter, nga disa persona./ KultPlus.com

Ura e Bosforit në Stamboll stoliset me ngjyrat kuq e zi

Ura simbol e Stambollit, ajo e Bosforit është “ngjyrosur” sot me ngjyrat e flamurit kuq e zi.

Kjo është bërë e mundur nëpërmjet Konsulles së përgjithshme Blerta Kadzadej dhe stafit të kosullatës shqiptare në Turqi.

Një mënyrë kjo për të uruar shqiptarët për festën e Pavarësisë. Mijëra turistë që vizitojnë Stambollin kanë parë sonte ngjyrat e flamurit tonë kombëtarë në një nga destinacionet më të preferuara turistike në Stamboll. Dritat kuq e zi do të qendrojnë të ndezura deri nesër në orën 7:30./ KultPlus.com