Figurat historike të cilat do të bënin namin në rrjetet sociale

2 Maj, 2019 - 1:58 pm

Historia botërore është e tejmbushur me personazhe të bujshme e shpesh frymëzuese, aq sa një ditë njerëzit u zgjuan me një hamendësim brilant në kokë: si do dukeshin dhe ç’ndikim do kishin këta individë (si për dreq, shumë të pashëm) nëse jeta do t’u kishte dhënë mundësinë e të paturit një llogari në Instagram, Facebook apo kudoqoftë.

Kështu interneti e la imagjinatën të lirë dhe nisi të supozonte:

Fillojmë me këtë bukuroshin këtu. Psikiatri Hermann Rorschach lindi në Zürich (Zyrih) në 1884. Sa followers- a do kishte ai? Sa të duash!

Vazhdojmë me Joseph Stalin- in. Intelektual, profilin plot shprehje e citate por i hidhur në komente dhe bllok ndaj kujtdo që do guxonte ta fyente

 
Charlie Chaplin, djaloshi i ëmbël, me sy ëndërrimtarë dhe plot video për të qeshur


Winston Churchill, çunaku i rëndë me pamje bad boy

Imagjinoni Nikola Tesla- n në Twitter, burri intelektual me ide inovatore.

Che Guevara, cuni me zemër, shumë aktiv në Facebook

Të fundit

Të ngjajshme