Fito Renault Captur në Meridian Express, me vetëm 5 euro (VIDEO)

3 Tetor, 2017 - 2:06 pm

Meridian Express feston bashkë me konsumatorët e saj pesë-vjetorin e themelimit të kompanisë dhe i shpërblen ata me një nga veturat më të mira të kategorisë crossover. Rrjeti më i madh i marketeve të lagjes në Kosovë, Meridian Express, Kitchen dhe Buka po e feston pesë vjetorin e themelimit të kompanisë.

Për t’i shpërblyer shumë nga blerësit e saj besnikë, Meridian Express ka organizuar lojën e madhe shpërblyese me preminë kryesore, veturën e vitit në kategorinë e veturave compact crossover, Renault Captur, modelin e 2017.

Këtë dhuratë dhe shumë të tjera Meridian Express ka vendosur t’i japë për vetëm 5 ditë, si simbolikë e 5 vjetorit të kompanisë, e cila tani është e shtrirë në 35 lokacione nëpër Kosovë, dhe punëson mbi 400 njerëz në gjithë vendin tonë.

Konsumatorët e Meridian Express, nga data 1 e deri më 5 tetor 2017, mund të fitojnë shpërblimet e shumta që ofrohen nga marketi më i mirë në vend, dhe të njëjtat mund të fitohen shumë lehtë e shpejtë.

Për të hyrë në garë ata duhet të bëjnë blerje në njërin prej marketeve të Meridian Express, në vlerë prej mbi 5 euro dhe automatikisht do të futën në garë.

Përveç Renault Captur 2017, Meridian Express, ofron edhe shumë shpërblimet e tjera dhe mjaft interesant për konsumatorët e vetë:

5 herë nga një iPhone 7.

5 herë nga një laptop.

5 herë nga një voucher me 100 euro.

5 herë nga një tablet.

Në Meridian Express, kanë treguar se si konsumatorët mund të bëhen pjesë e lojës duke blerë.

“5 vjetorin po e festojmë, dhurata n’derë t’shtëpisë po ju dhurojmë shumë dhurata. Ngutu se t’ikë, shuuumë shpejtë. Për çdo blerje mbi 5 euro, bëhu pjesë e lojës shpërblyese e cila zgjat vetëm 5 ditë, 1- 5 tetor 2017”.

Lista e brendeve vendore dhe të huaja me të cilat konsumatorët e Meridian Express mund të marrin pjesë në lojën e madhe shpërblyese përfshijnë: Rauch, Red Bull, Z Mobile, Coca Cola, Corona, Spring, Golden Eagle, Frutti, Uji Miros, Walls, Emona Brand, Perla, Stone Castle, Payman, Pringles, Sinalco, Aktivi, Lindi, Fresh , Aqua Fresh, Wash & GO, Shwarzkopf, Fairy, Bosna, Nivea, Perfetta, Bakers, Rusel Hobs, Happy dhe Theranda.
Ndryshe, Meridian Express funksionon në të gjithë Kosovën sipas konceptit të marketeve të lagjes, ku gjërat e konsumit familjar mund të blihet shpejtë, lehtë e afër dhe me çmime të lira./Ky shkrim është i sponsoruar

Të fundit

Të ngjajshme