Teatri i Qytetit të Gjilanit në kërkim të llogos së re, fton dizajnerët për aplikim

16 Tetor, 2019 - 3:00 pm

Teatri i Qytetit të Gjilanit ka hapë një thirrje për dizajnerët, të cilët mund të aplikojnë me punën e tyre për llogon e re të këtij institucioni kulturor, shkruan KultPlus.

Në këtë njoftim thuhet se aplikantët që aplikojnë duhet të marrin parasysh se punimet e tyre duhet të kenë elemente artistike dhe estetike të dallueshme për veprimtarinë e Teatrit, të jetë origjinale dhe unike, si dhe elemente të tjera. Për më shumë, të gjithë ata që mund të aplikojnë, KultPlus ju sjell linkun me informata shtesë të kësaj thirrjeje./KultPlus.com

https://www.facebook.com/teatriiqytetitgjilan/

Të fundit

Të ngjajshme