Ata që kanë lindur në vitin 1973, ndajnë të njëjtin vit me zbulimin e syzeve “Vogue”

11 Nëntor, 2018 - 5:20 pm

Syzet e markës “Vogue” për herë parë janë prodhuar në vitin 1973, duke marrë të njëjtin emër si revista e famshme e modës, ndërsa tani numëron 45 vite në treg.

Stilet Vogue dallohen nga dizajni i tyre inovativ, për larminë e gjerë të ngjyrave dhe kornizave. “Vogue” është bërë një markë me të vërtetë bashkëkohore ndërkombëtare e modës që i përshtatet konsumatorëve ndërsa tashme me këtë markë identifikohen edhe shumë personalitete të njohura të fushës së modës./ KultPlus.com

Të ngjajshme