Flamuj shqiptarë në festën kombëtare zvicerane

1 Gusht, 2019 - 1:00 pm

Në festën kombëtare të Zvicrës, shumica e qyteteve janë zbukuruar me flamuj zviceranë, mirëpo në disa vitrina të dyqaneve të Otto-s, vërehet prania e filxhaneve që e kanë të shtypur flamurin e Shqipërisë.

Zëdhënësja e kompanisë Otto ka deklaruar se nuk është në dijeni për këtë cështje dhe se një gjë e tillë ka shumë mundësi të jetë një gabim në vendosje dhe jo një strategji e shitjes, pasiqë Lozana, vendi ku gjenden këto dyqane, ka shumë banorë shqiptarë. 1 gushti, festa kombëtare e Zvicrës shënon aleancën e formuar në vitin 1921 prej tre kantoneve të Uri-t, Schwyz-it dhe Unterwalden-it, qendra rreth të cilës është formuar Zvicra./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme