Shqipe Sylejmani ua tregon zviceranëve Kosovën e bukur (VIDEO)

7 Korrik, 2023 - 1:35 pm

Në Zvicër jeton një diasporë e madhe e Kosovës – dhe pikërisht rrënjët e saj dëshiron t`i bëjë më të njohura seriali “G&G Grenzenlos” – Me Shqipe Sylejmanin në Kosovë”

Të fundit

Të ngjajshme