KÂ sjell në Austri koncertin ‘Festa e Flamurit – Don’t Listen To Your Neughbors’, një udhëtim në kohë përmes këngës shqipe

17 Nëntor, 2022 - 9:49 am

Organizata K në Austri, po vazhdon të sjell projekte me qëllimin e vetëm që të përçojë vlerat kulturore shqiptare sa më afër bashkatdhetarëve të cilët përherë jetojnë me mallin e vendlindjes dhe gjithë aktiviteteve që i kanë ndjekur këtu, përcjell KultPlus.

Kësaj radhe, KÂ po shënon festën e flamurit përmes një koncerti mjaft interesant duke u munduar të ju dërgoj bashkatdhetarëve sa më afër një copëz nga vendlindja.

I quajtur ‘Festa e Flamurit – Don’t Listen To Your Neughbors’, koncerti do të jetë një udhëtim në kohë nëpër gjithë hapësirën shqiptare përmes këngëve më të bukura që kemi të trashëguara ndër gjenerata. 

Njëri nga themeluesit e KÂ, Ermal Vejsa, ka treguar që koncerti i cili po organizohet për nderë të 28 nëntorit, i dedikohet producentës, themelueses dhe udhëheqëses së Festivalit të Filmit në Kosovë PriFest, tashmë të ndjerës, Vjosa Berisha, e cila mbetet ikonë e Prishtinës dhe figura më frymëzuese për të gjithë ata që kontribuojnë në fushën e kulturës. 

Koncerti mbahet në: Borromäus Saal, Karl-Borromäus-Platz 3 1030 Wien, duke filluar nga ora 20:00.

Projekti përkrahet nga Ministria e Jashtme e Republikës së Austrisë, Europa Haus Wien dhe disa firma me pronar shqiptar në Austri./ KultPlus.com

Të ngjajshme