Fotografi i njohur shqiptar dhe fotografia e para 40 vjetësh

28 Gusht, 2019 - 7:03 pm

Shoqëritë që zgjasin shumë vite janë ato të vërtetat.

E kur krahasohen edhe fotografitë ndër vite, kuptohen domethëniet dhe ndryshimet e viteve dhe miqësive të vërteta.

Fotografi shqiptar Fadil Berisha dhe dy mikesha të tij kanë ndarë një fotografi së bashku para 40 vitesh dhe një fotografi të viteve të fundit.

Jeannie dhe Maryjean shihen në fotografi me Berishën para disa vitesh por edhe së fundmi, derisa fytyra e Fadil Berishës duket se nuk ka humbur diçka nga origjinaliteti, me një ndryshim stili në përshtatje të modës së kohës. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme