Publikohet numri i 27-të i “Newsletter e Diasporës”, synon ruajtjen e vetëdijes kombëtare

29 Gusht, 2019 - 10:00 amMinistri i Shtetit dhe Diasporës së Shqipërisë, Pandeli Majko, ka njoftuar se është publikuar numri i 27-të i Gazetës së Diasporës, në kuadër të ruajtjes së vetëdijes kombëtare dhe angazhimit për shqiptarët jashtë trojeve shqiptare, shkruan KultPlus.

Ai këtë njoftim e ka bërë përmes Facebook-ut ku edhe ka publikuar faqen e parë të kësaj gazete.

KultPlus ju sjell edhe linkun e gazetws ku mund ta shfletoni online. / KultPlus.com

http://diaspora.gov.al/wp-content/uploads/2019/08/Newsletter-27-Pdf-shqip.pdf?fbclid=IwAR2Oej4zap2FuuntRmfvfUlZAqLDH4NtNIs_O-sS1uTvdTSbY6nR9rmA1B8

Të fundit

Të ngjajshme