Kina nuk e transmetoi performancën e Eugent Bushpepës mbrëmë

9 Maj, 2018 - 5:27 pm

Kina nuk e ka transmetuar mbrëmë performancën e Eugent Bushpepsë në Eurovizion. Shteti kinez duket se i ka respektuar rregullat televizive dhe shtetërore dhe ka hasur në probleme me Shqipërinë dhe Irlandën.

Shteti kinez ka rregulla strikte për tatuazhet, dhe meqë Eugenti ka disa tatuazhe atëherë komplet performanca e tij mbrëmë në gjysmëfinalen e parë të Eurovizionit nuk është transmetuar në Kinë.

Hunan TV e ka transmetuar gjysmëfinalen, i ka modifikuar edhe videoklipet e Eugentit në promot e tyre dhe pos Shqipërisë nuk e ka transmetuar këngën nga Irlanda për shkak të dy djemve që vallëzojnë afër njëri tjetrit dhe janë të dashuruar.

EBU- Unioni i Transmetuesve Evropianë ende nuk ka dalë me reagim, shkruan KultPlus.

Të vetmet momente kur Kina nuk i ka prerë Shqipërinë dhe Irlandën nga nata është momenti kur të dyja këngët u futën në finale, pra momenti i zbulimit të finalistëve.

Për herë të parë në Kinë Eurovizioni është transmetuar në vitin 2013-të.

Edhe Eugenti edhe përfaqësuesi i Irlandës, Ryan O’Shaughnessy, futen në finalen e Eurovizionit që mbahet me 12 maj. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme