CONAD ushqim me cilësi dhe çmime me levërdi

21 Qershor, 2017 - 3:05 pm

Tregu në Kosovë ka oferta të llojllojshme të produkteve ushqimore, por konsumatori kosovar për arsye të kritereve në rritje të përzgjedhjes së ushqimit për tryezën e tyre është gjithnjë në hulumtim për cilësi dhe leverdi, se si do të shtrohet tryeza e tyre. Nëse po ushqehemi shëndetshëm dhe me produkte të cilësisë së kërkuar?!

Alternativa më e mirë në tregun e Kosovës pa dyshim është marketi CONAD, zinxhir marketesh italiane në tërë botën, e cila gjendet edhe në Prishtinë, që për familjet kosovare ofron produktet me cilësinë më të mirë Italiane. CONAD, përpos që dallon me emrin që bartë, me shtetin prej nga vijnë produktet, 100 % dallon edhe me produktet që ofron, pasi ato janë ekskluzive dhe nuk ofrohen në asnjë market tjetër në Kosovë.

Është i vetmi market që produktet ushqimore të ofruara për kosovarët janë të cilësisë së njëjtë, të destinuara edhe për tregun e Bashkësisë Evropiane, pasi e gjithë gama e produkteve në Romë, Milano e San Paolo, për konsumatorin tonë, gjendet dhe në Prishtinë dhe kanë po të njëjtën origjinë, përmbajte dhe cilësi.

Andaj, duke u nisur nga këto specifika: brendi italian, ushqim trefish i kontrolluar sipas standardeve evropiane, produkte eksluzive, çmime të volitshme, dhe mbi të gjitha siguri për një ushqim të shëndetshëm, në CONAD, qytetarët e Kosovës mund të gjejnë zgjidhje me mbi 4300 artikuj të ndryshëm, që vijnë ekskluzivisht nga Italia.

Prandaj qytetarët e Kosovës, për një tryezë të pasur, për një tryezë të shëndoshë dhe me shumëllojshmëri, në CONAD pos tjerash mund të gjejnë ushqim për fëmijë prej moshës 0 deri në 36 muaj, mbi 100 lloje djathërash tradicionale italiane, mëlmesa të ndryshme me aroma e me shije pikante, proshuta italiane duke përfshirë markat e njohura si: Milaneze, Crudo, Cotto si dhe sallamëra italiane.

Brendi i njohur CONAD ka zhvilluar një linjë produktesh biologjike që është e përshtatshme për ata që kujdesen për ushqimin e tyre duke kërkuar ushqime sa më të shëndetshme e natyrale dhe mbrojnë shëndetin e tyre dhe ambientin që i rrethon, pa hequr dorë nga kënaqësitë e shijimit.

Por nuk duhet të harrojmë edhe ushqimin e detit, ushqim mjaft i shëndetshëm dhe me kualitet shumë të lartë. Tregu i Kosovës nuk ofron një cilësi të mirë të ushqimit të detit, por në CONAD, duke iu referuar edhe përvojës italiane, ofron fruta deti të freskëta, të marinuara, të ruajtura në frigorifer të ftohjes së ulët, si: kallamari, karkaleca, oktopod, skampi, etj, kurse për ata që nuk janë shumë të familjarizuar me përgatitjen e këtyre produkteve, ka edhe fruta të gatshme për shërbim.

Dhe jo vetëm me këto produkte përfundon shërbimi i CONAD, pasi që, nëse dëshironi të keni një veçanti nga shtëpitë e tjera, atëherë patjetër duhet të zgjidhet CONAD, duke pasë mundësi të furnizimit edhe me produkte të amvisërisë, si dhe produkte ekskluzive higjiene si Dixan, Dash etj. Me këto oferta do të bindeni vetëm atëherë pasi ti dërgoni këto produkte në shtëpi dhe të vlerësoni cilësinë e tyre. Patjetër që do të ktheheni sërish në CONAD. “Artistë në cilësi, dhe mjeshtër në levërdi”.

Të fundit

Të ngjajshme