Fotografja që shkrepi fotografi të grave nga kombe të ndryshme, për të na treguar se bukuria është një gjuhë universale

Mihaela Noroc, një fotografe nga Rumania, ka gjashtë vjet që udhëton në botë në ndjekje të mësimit për kulturat e tjera.

Me këtë në mendje, ajo ka krijuar një projekt të quajtur ‘Atlas i Bukurisë’, përmes të cilit zbulon “bukurinë e pa vënë re që lulëzon në çdo grua”.

Fotografitë e Norocit shfaqin shkëlqyeshëm bukurinë e jashtme dhe të brendshme të këtyre grave, pavarësisht nga mosha, raca apo kombësia e tyre.

Bright Side sjell disa nga fotografitë e realizuara nga Noroc. / KultPlus.com

Nepal

Marok

Islandë

Iran

Guatemala

Etiopi

Itali

Moldavi

Indonezi

Arabia Saudite

Peru

Tibet

Kubë

Afganistan

Guatemala

Franca

Taxhikistan

Indi

Etiopi

Norvegji

Qipro

Brazil

Kirgistan

Iran

Spanjë

Shtetet e Bashkuara

Itali

Mianmar

Mongoli

Greqi