10 filmat më të mirë që mund t’i shkoni në festat e fundvitit

Festat e fundvitit mbledhin afër gjithë familjen që të festojnë dhe kësisoj edhe shtojnë haren, lumturinë dhe gëzimin në familje, shkruan KultPlus.

Mbledhja e familjes së bashku nënkupton se atmosfera në dhomë do të jetë më ndryshe, e në prag të festave të fundvitit edhe më festive.

KultPlus ka bërë përzgjedhjen e 10 filmave të cilët janë shumë të përshtatshëm për fundvit.

Duke filluar nga Home Alone, It’s a Wonderful life, Elf, A Christmas Story, The Santa Clause, White Christmas, Scrooged, How the Grinch Stole Christmas, e deri te Miracle on the 34th Street, janë top 10 filmat që mund t’i shikoni këto ditë. /KultPlus.com

Home Alone (1990) - IMDb