Rita Ora, performon në Paradën e komunitetit LGBTI në Atlanta (FOTO)

Ka nis më 13 tetor dhe përfundon sot, ngjarja madhështore ‘Atlanta Pride’, shkruan KultPlus.

Ky festival tashmë tradicional që i kushtohet komunitetit LGBTI, përveç të tjerësh ka paraqitur edhe këngëtaren me prejardhje nga Kosova Rita Ora. Rita në ‘Atlanta Pride’, ka kënduar në një skenë gjigante nën perëndimin e diellit.

Rita, përmes një publikimi në rrjetin social Instagram, ka shprehur dashurinë e madhe që i ka dhuruar ky festival. Ajo i ka falënderuar të gjithë pjesëmarrësit në ‘Atlanta Pride’, duke u thënë se do të dëshironte të qëndronte gjithmonë aty me ta.
“Ju dua. Vazhdoni të inspironi botën dhe mua. Faleminderit që më bëni të ndihem që është e në rregull të jesh i shkëlqyer ashtu siç jeni ju”, ka thënë ndër të tjera Rita Ora.

‘Atlanta Pride’, përfundon sot, ndërsa gjatë viteve, disa e kanë konsideruar ngjarjen vjetore të jetë një festim kryesisht i bardhë. Një pjesë e këtij perceptimi është rezultat i dy krenarive në qytet: Atlanta Pride Festival dhe Atlanta Gay Gay Pride, që zhvillohet gjatë fundjavës së Ditës së Punës. Sa i përket Green-Ferguson-drejtor ekzekutiv i kësaj ngjarje, ka hapësirë për të dy ngjarjet e madje edhe nevojë./ KultPlus.com