Teatri Dodona publikon orarin për muajin janar

Teatri i Qytetit të Prishtinës, Dodana, ka bërë publikimin e shfaqjeve të muajit janar, shkruan KultPlus.

Shfaqjet me kukulla për fëmijë do të përkujdesen që t’i dhurojnë buzëqeshje në fytyrë secilit fëmijë që do ta vizitojë teatrin këtë muaj.

Duke filluar nga e shtunja më 8 janar me shfaqjen “Mustaqoshi Larosh”, e deri të dielën e 30 janarit, kur edhe do të jepet shfaqja tjetër me kukulla, “Gjyshi dhe rrepa”.

Shtatë shfaqje për fëmijë do të shfaqen gjatë këtij muaji në Teatrin Doda. /KultPlus.com

Shfaqja për fëmijë “Youtuber-i sekret”, vjen premierë këtë javë

Një shfaqje për fëmijë është bërë gati për tu ngjitur në skenë, shkruan KultPlus.

“Youtuber-i sekret”, me koncept dhe regji nga Bekim Korça është një shfaqje e bazuar në tregimet e Kevin Klingg dhe vjen ekskluzivisht si pjesë e Teatrit Magjik të Fëmijëve të Teatrit të Gjilanit. 

Mbi teknologjinë, sherret, shkollën, detyrat, punën ekipore dhe testet. Një arsimtar, një klasë, një test dhe disa super nxënës.

Shfaqja vjen premierë më datë 23 nëntor në ora 12:00, mosha +6 vjet. Biletat për të gjitha shfaqjet e fëmijëve janë vetëm 1 euro. / KultPlus.com