“Takim me shkrimtarin Fahredin Shehu” në Gjakovë

Kandi i librit në Gjakovë, organizon mbrëmje kulturore, “Takim me shkrimtarin Fahredin Shehu”, përcjellë KultPlus.

Në këtë event, do të prezantohet krijimtaria e Shehut, kritikat nga kritikët, poetët, botuesit dhe artistët më të njohur botëror në fushën e letërsisë, recital poetik dhe interpretim këngësh nga Sara Hajdari dhe Petrit Çarkaxhiu, i cili do të interpretoj këngë me tekste të Fahredin Shehut.

Eventi mbahet më 14 gusht, (e dielë), në parkun kulturor “Ali Podrimja”, në orën 20.30. / Kultlus.com