“Takim me shkrimtarin Fahredin Shehu” në Gjakovë

Kandi i librit në Gjakovë, organizon mbrëmje kulturore, “Takim me shkrimtarin Fahredin Shehu”, përcjellë KultPlus.

Në këtë event, do të prezantohet krijimtaria e Shehut, kritikat nga kritikët, poetët, botuesit dhe artistët më të njohur botëror në fushën e letërsisë, recital poetik dhe interpretim këngësh nga Sara Hajdari dhe Petrit Çarkaxhiu, i cili do të interpretoj këngë me tekste të Fahredin Shehut.

Eventi mbahet më 14 gusht, (e dielë), në parkun kulturor “Ali Podrimja”, në orën 20.30. / Kultlus.com

Në Uster të Zvicrës organizohet mbrëmje kulturore me rastin e Pavarësisë së Kosovës

Në Uster të Zvicrës, Shoqata Kulturore Shqiptare organizon një manifestim kulturor me rastin e Pavarësisë së Kosovës, pjesë e të cilit do të jetë edhe Ansambli Folklorik Autokton Rugova, i njohur për interpretimin mbresëlënës të valleve tradicionale.

Me një program të larmishëm artistik dhe në bashkëpunim me Ansambli Folklorik Autokton Rugova, pretendohet t’u ofrohet publikut atmosferë me rastin e festës së Pavarsisë së Kosovës.

Në kuadër të Festës së Pavarësisë së Kosovës më 15 shkurt (e shtunë) 2020, nga ora 18:00, do të zhvillohet mbrëmja solemne e organizuar nga kjo shoqatë me anëtarët e saj me një program të larmishëm.

Vlen të theksohet se hyrja do të jetë falas. /Albinfo.ch. / KultPlus.com

Fotografia e Shoqata Kulturore Shqiptare Bashkimi