займ на карту онлайн потребительский кредит

Ansambli ‘Shota’ në Ditët e Kulturës Shqiptare në Kroaci

Tetor 17, 2018 - 11:00 pm

Me datë 27 tetor, Ansambli “Shota” do të performojë në Kroaci.

Në kuadër të manifestimit ‘Ditët e Kulturës Shqiptare në Republikën e Kroacisë’ do të mbahet aktivitet me traditën e kuzhinës shqipe dhe me Ansamblin “Shota”, në ora 17:00 në mjediset e Teatrit të Qytetit ‘Zorin dom’.

Koncertin e organizon Bashkësia Shqiptare e Prefekturës së Karlovcit, ndërsa gjithçka do të ndodhë nën patronatin e Kryebashkiakut të Qytetit të Karlovcit, Damir Mandic./ KultPlus.com

Të ngjajshme