‘Germin’ organizon takim me temë ‘Avancimi i rolit të diasporës, sfidat dhe mundësitë’

1 Gusht, 2017 - 4:45 pm

Organizata jo-qeveritare Germin, në kuadër të Ditëve të Diasporës, organizon tryezën e rrumbullakët me temën ‘Avancimi i Rolit të Diasporës, Sfidat dhe Mundësitë’.

Qëllimi kryesore i tryezës është qe të diskutohet për avancimin dhe rolin diasporës shqiptare në lidhje me të drejtat e tyre politike dhe socio-ekonomike dhe si mund të krijohen mekanizma për fuqizimin e rolit të diasporës në zhvillimin e vendeve amë.

Prezent në këtë takim do të jetë Valon Murati, Ministër në Ministrinë e Diasporës, mërgimtarë nga Evropa dhe Amerika Veriore dhe shoqëria civile.

Takimi mbahet më 2 gusht nga ora 10:30 -14:30 në Hotel Sirius (salla Casiopea, kati II), Prishtinë.
Ky aktivitet mbështetet nga Ministria e Diasporës (MeD). / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme