Gjuha shqipe në shkollat e Amerikës (FOTO)

16 Janar, 2020 - 8:29 pm

Fotografia më poshtë është bërë në shkollen fillore në qytetin e Watertown-it në Connecticut, transmeton KultPlus.

Të gjitha materialet informative në këtë shkollë janë të shkruara në gjuhë angleze dhe në gjuhë shqipe.

Sipas informacioneve të in7, në këtë pjesë të këtij shteti amerikan ka numër të konsiderueshëm të mërgimtarëve shqiptarë, prandaj shteti amerikan po mundohet t’u sigurojë kushte atyre që të ndjehen më mirë e më rehat.

Njoftimet që mund ti shikoni në foto, janë të vendosura nga institucioni Shkollat Publike të Watertownit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme