Riana Dragu, infermiere në vijën e parë të frontit në luftën kundër COVID-19 në Miçigan (VIDEO)

26 Prill, 2020 - 12:55 pm

Riana Dragu është infermiere në vijën e parë të frontit në luftën kundër COVID-19 në Miçigan.

Ndërsa shumë njerëz i konsiderojnë punonjësit e kujdesit shëndetësor si ajo, heronj – Riana thotë se gjithmonë i ka pëlqyer të ndihmojë njerëzit dhe thjesht po bën detyrën që ka e zgjedhur me pasion.

Të fundit

Të ngjajshme