Fito banesë N’deti!!!

11 Maj, 2018 - 8:30 am

Një banesë 56m² në rezidencën Luksoze ValaMar, tek Gjiri i Lalzit. Jepi vetes këtë mundësi të artë duke blerë vetëm në Interex.

Është shumë e thjeshtë: Blej nga brendet pjesëmarrëse në lojë dhe jepi vetes pafundësisht mundësi… Sa më shumë produkte blen, aq më shumë kupona fiton… pra nuk ka nevojë të blesh një vlerë, apo sasi të caktuara… vetëm blej produktet e dëshiruara dhe plotëso kuponat e fituara… Pushimet po vijnë, banesa po të pret! Vetëm në Interex.

Për informata kliko : https://goo.gl/dYH8UW ose kontakto 046160113.

Të fundit

Të ngjajshme