Hekurosja e fytyrës në Estethica me 50 % zbritje nëpërmjet Mabox-ks

25 Tetor, 2018 - 1:48 pm

Nëse bleni kuponat e Mabox-ks, ku është e përfshirë edhe Qendra Dermatologjike & Estetike, atëherë Estethica ju ofron 50% zbritje në ‘Hekurosjen e lëkurës’ dhe në shumë shërbime tjera.

Tixel ofron trajtime të llojllojshme, nga ato më sipërfaqësoret deri tek rrudhat e thella. Ndër aplikimet që kërkohën më shumë janë:
• Rrudhat dhe vijat e plakjes
• Tërheqja e lëkurës
• Trajtimi i kapakëve të lëshuar të syve
• Trajtimi i akneve aktive
• Trajtimi i shenjave-lesioneve të akneve
• Përmirësimi i tonit të lëkurës
• Trajtimi i lëkurës së dëmtuar nga dielli
• Trajtimi i qafës së varur-rrudhosur
• Trajtimi i strijave
• Trajtimi i duarve të plakura
• Ngushtimi i poreve të zgjeruara./KultPlus.com


Të fundit

Të ngjajshme