Nesër fillon “GRAN Fest” në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës

Nesër në orën 19:00 në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës hapet edicioni i Gran Fest, përcjell KultPlus.

Shumë aktivitete, e artistë të huaj i pret Prishtina, për të sjellë diçka më ndryshe në kulturën tonë!

‘GRAN Fest 2022’ me slloganin “MIXED IDENTITIES” bashkë me emrat si: Ruben Pellejero, Duchy Man Valdera, Li-Chin Lin, Baryl Baruti, Fumio Obata, Mana Neyestani, Abdel De Bruxelles, Matija Pisacic, Jan Bachmann dhe Adrian Jakupi Del moral, do të sjellë ekspozita, konferenca, botime dhe film. / KultPlus.com

Nesër nis edicioni i dytë i festivalit “GranFest”

Nesër fillon edicioni i dytë i festivalit të vizatimeve komike dhe romanit grafik “GranFest”, i cili do të zgjasë tre ditë, shkruan KultPlus.

Më 8 deri më 10 tetor në Prishtinë do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Romanit Grafik ‘GRAN Fest’.

Ceremonia hapëse e këtij festivali do të mbahet në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare, nesër nga ora 19:00.

Edicioni i këtij viti të ‘GRAN Fest’ ka të ftuar artistë të ndryshëm si: Judith Vanistendael, Edith, Lilie Sohn, Aude Mermilliaud, Salome Joly, David Prudhomme, Stefano Casini, Sonia Dechamps, Shpend Kada dhe Dardan Luta./ KultPlus.com

Të premten në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare nis festivali, ‘GRAN Fest’

Më 8 deri më 10 tetor në Prishtinë do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Romanit Grafik ‘GRAN Fest’, përcjell KultPlus.

Ceremonia hapëse e këtij festivali do të mbahet në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare, të premtën nga ora 19:00.

Edicioni këtij viti të ‘GRAN Fest’ ka të ftuar artistë të ndryshëm si Judith Vanistendael, Edith, Lilie Sohn, Aude Mermilliaud, Salome Joly, David Prudhomme, Stefano Casini, Sonia Dechamps, Shpend Kada, Dardan Luta./KultPlus.com