“Takimet e Gjeçovit” në edicionin e tyre të 47-të vijnë me manifestime e përurime

Edicioni i 47-të i manifestimit letrar, kulturor e shkencor “Takimet e Gjeçovit”, do të mbahet në Zym të Hasit, më 12 dhe 13 tetor 2018, shkruan KultPlus.

Manifestimin e organizon ShSh “Shtjefën Gjeçovi” në Zym në bashkëpunim me MKRS-në dhe me DKRS-në e komunës së Prizrenit.

Manifestimi letrar, kulturor e shkencor “Takimet e Gjeçovit” mbahet nën patronazhin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës./ KultPlus.com

Së shpejti edicioni i 46-të i ‘Takimet e Gjeçovit’ (FOTO)

Më 12 tetor në Zym të Hasit organizohet edicioni i 46-të i manifestimit letrar, kulturor e shkencor ‘Takimet e Gjeçovit’, shkruan KultPlus.

Manifestimi organizohet nga ShSh ‘Shtjefën Gjeçovi’ në Zym në bashkëpunim me MKRS dhe drejtorinë e kulturës në komunën e Prizrenit.

‘Takimet e Gjeçovit’ nisin më 12 tetor dhe përfundojnë më 14 tetor. Hapja e manifestimit bëhet me fillim nga ora 11:00 në Zym-Has./ KultPlus.com