‘Prishtina International Theater Festival’ gati për edicionin e pestë

26 Nëntor, 2021 - 12:59 pm

Festivali Ndërkombëtar i Teatrove “Prishtina International Theater Festival” këtë vit do të mbajë edicionin e pestë, shkruan KultPlus.

Ky edicion do të organizohet për të kujtuar figurën e regjisores Burbuqe Berisha, e cila vdiq këtë vit.

Edicioni i katërti PITF do të zgjasë nga 29 nëntori deri më 4 dhjetor, ku edhe pritet që të respektohen masat ndaj COVID-19.

Në programin garues do të jepen katër shfaqje, të trupave teatrore nga Bullgaria, Serbia, Turqia Maqedonia e Veriut, Shqipëri dhe Kosova. /KultPlus.com

May be an image of text that says 'PITF 2021 PRISHTINA ONAL THEATER FESTIVAL NOVEMBER 29, 19:00 Official Opening emorian BURBUQE BERISHA BULGARIA SISYPHUS Puppets lab Directed by: Veselka Kuncheva NOVEMBER 29 19:30 SERBIA WHEN YOU GLAZE LONG INTO ABYSS Regionalno pozoriste Novi Pazar Directed by: Zlatko Pakovic NOVEMBER 30 TURKEY WOKE UP WITH NO VOICE Bu Yapım Directed by: amer Levent 19:00 RTME DECEMBER 19:00 HELVER'S NIGHT Teatri Tempulli Directed by: Afërdita Nuhiji DECEMBER 2 19:00 ALBANIA BLACK BOX Teatri Migjeni Directed by: Fatos Berisha KOSOVO (Guest Perfor mance) DECEMBER 19:00 BRINAT ArtImg Directed by: Butrint Pasha Art DECEMBER 4, 20:30 Award Ceremony DECEMBER 19:00'
Programi i plotë i PITF

Të ngjajshme