Artistët shqiptarë të Vjenës me një mbrëmje artistike, mjetet e grumbulluara do të shkojnë për Bekim Lumin

16 Prill, 2018 - 1:59 pm

Artistët shqiptarë që jetojnë dhe veprojnë në Vjenë të Austrisë do të prezantohen me një mbrëmje artistike, shkruan KultPlus.

Kjo mbrëmje artistike i dedikohet regjisorit kosovar Bekim Lumi, i cili po përballet me një sëmundje të rëndë, ku mjetet nga kjo mbrëmje do të shkojnë pikërisht në fondin e Bekim Lumit.

Artistët pjesëmarrës në këtë mbrëmje janë: Lorika Ismajli (Soprano), Flaka Goranci (mezzo soprano), Valentina Dubovci (recitim), Visar Kasa (Vokal & Piano), Ferdi Fanaj (violinë), Mennan Bërveniku (piano) dhe Astrit Alihajdaraj, ku ky i fundit do të prezantojë filmin e tij të shkurtë “The Remigrant”.

Përpos këtij filmi, në këtë mbrëmje do të prezantohet edhe interpretimi i veprave më të njohura shqiptare dhe atyre ndërkombëtare, duke përfshirë edhe këngët “Baresha”, “E dehur jam” dhe këngë të tjera të njohura.

Mbrëmja do të mbahet të martën, në Brick-5 Fünfhausgasse 5 1150 në Vjenë, kurse hyrja për të parë këtë mbrëmje është vetëm 10 euro./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme