Ministria e Diasporës ndanë çmimet vjetore për ‘Mërgimtarët e vitit’

3 Gusht, 2017 - 5:10 pm

Në kuadër të manifestimit tashmë tradicional ‘Ditët e Diasporës’, mbrëmë në Prishtinë Ministria e Diasporës i ndau çmimet vjetore për mërgimtarë të vitit, shkruan KultPlus.

Çmimi në fushën e kulturës iu dha regjisorit Eki Rrahmani për kontributin dhe sukseset e tij në fushën e kinematografisë.

Çmimi “Mërgimtari i vitit” iu dha fotografit të njohur shqiptar që jeton dhe vepron në Amerikë, Fadil Berisha, për punën dhe sukseset e arritura në fushën e fotografisë.

Gjatë kësaj ceremonie u ndanë edhe çmime të tjera si: Çmimi në fushën e arsimit dhe shkencës, çmimi në fushën e sportit, çmimi në fushën e biznesit, çmimi post mortem, çmimi i nderit, çmimi për emisionin më të mirë televiziv, çmimi për shkrimin më të mirë në medie/portale si dhe çmimi për kontribut të veçantë në promovimin e diasporës shqiptare. / KultPlus.com

Të ngjajshme