Kongresmeni mbështetës i kosovarëve, prapë merr votat e amerikanëve

7 Nëntor, 2018 - 7:28 pm

Kongresmeni Eliot Engel, një përkrahës i madh i shqiptarëve, është rizgjedhur prapë në Shtëpinë e Përfaqësuesve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kongresmeni është një demokrat nga Bronksi, ndërsa partia e tij po provon të marrë votat e mjaftueshme në mënyrë që të kundërshtojë Donald Trump.

“Me një shumicë, ne mund të kërkojmë llogari nga Trump por edhe mund t`i shtyjmë përpara çështjet si shëndeti, të drejtat e refugjatëve, të drejtat e grave, institucionet tona demokratike dhe të tjera çështje me rëndëi” ka thënë Engel.

Engel është zgjedhur kryetar i ri i Komitetit të Punëve të Jashtme të Kongresit të ShBA-ve dhe mbetet një prej mbështetësve më aktivë të Kosovës për dekada të tëra. / KultPlus.com

Të ngjajshme