MKRS hap thirrje publike për instrumentistë dhe koristë për koncertin inaugurues të Operës së Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me institucionin e Operës së Kosovës hap thirrjen publike për instrumentistë dhe koristë për koncertin inaugurues të Operës së Kosovës.

Gjeni të bashkangjitur linkun për aplikim:https://www.mkrs-ks.org/?page=1,22 / KultPlus.com

Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, koncert të përbashkët me instrumentistë nga Zvicra

Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova” të mërkurën do të mbajë koncertin e përbashkët të orkestrës së shkollës shoqëruar nga instrumentistë të cilët vijnë nga Zvicra, shkruan KultPlus.

Në koncertin i cili do të mbahet më 27 qershor duke filluar nga ora 19:00, dirigjent do të jenë Johannes Greiner dhe Pëllumb Vula.

Gjatë koncerti do të interpretohen vepra nga kompozitorët: Mozart, Lalo dhe Williams.

Ky koncert i përbashkët do të mbahet në Shkollën e Muzikës “Prenk Jakova” në Gjakovë./KultPlus.com