Teatri Oda publikon orarin e shfaqjeve për muajin shkurt

Teatri Oda po vazhdon të sjellë shfaqje të reja, ku edhe së fundmi ka publikuar orarin për muajin shkurt, shkruan KultPlus.

Nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook, Teatri Oda njoftoi se është publikuar programi i ngjarjeve për muajin shkurt 2022.

Pra, shfaqja e parë do të jetë “Inspektor Limi” nga Lirak Çelaj me regji të Florent Mehmetit, e cila do të jepet më 4 shkurt me fillim nga ora 19:00.

Në anën tjetër, ky muaj do të mbyllet më 24 shkurt përsëri me shfaqjen “Inspektor Limi”. / KultPlus.com

Teatri Dodona publikon orarin e shfaqjeve për muajin shkurt

Teatri Dodona po vazhdon të sjellë shfaqje të reja, ku edhe së fundmi ka publikuar orarin për muajin shkurt, shkruan KultPlus.

Nëpërmjet një postimi në “Facebook”, Teatri Dodona njoftoi se do të shfaqen pesë shfaqje për muajin që po vjen.

Pra, shfaqja e parë do të jetë “Gogoli” nga Arian Krasniqi me regji të Mentor Berishës, e cila do të jepet më 5 shkurt me fillim nga ora 12:00.

Në anën tjetër, ky muaj do të mbyllet më 27 shkurt me shfaqjen “Ditëlindja” nga Ivor Martinic, dhe regji të Ilirjana Arifit. /KultPlus.com