Këshilli Drejtues i TKK-së, miraton repertorin e skenës së vogël për vitin 2018-të

Këshilli Drejtues i Teatrit Kombëtar të Kosovës, sot ka aprovuar repertorin për skenën e vogël të vogël të Teatrit Kombëtar të Kosovës, shkruan KultPlus.

Nga tetë projekte të propozuara nga udhëheqësi artistik në koordinim me drejtorin e përgjithshëm të TKK, KD, ka aprovuar katër projekte për të u realizuar përgjatë vitit 2018-të.

Në vijim ju sjellim projektet që do të jetësohën në skenën e vogël të vogël të Teatrit Kombëtar të Kosovës, në vitin 2018-të.

“Bardh” Dubravko Mihanovic, regjia Fatos Berisha, “Ana dhe Zefi” nga Ad de Bont, regjia Erson Zymberi, “Hamleti im” nga Ag Apolloni, regjia Ilirjan Himaj dhe “Si ta vrasim presidentin” Miro Gavran, regjia Marigona Bekteshi./ KultPlus.com