Gazeta zvicerane ’20 minutten’ shkruan për festivalin ‘Alba Festival’

1 Korrik, 2019 - 6:00 pm

Me 29 dhe 30 qershor në Cyrih të Zvicrrës u mbajt festivali madhështorë ‘Alba Festival’.

Aty morën pjesë shumë këngëtarë shqiptarë që u kujdesën për krijimin e një atmosfere të zjarrtë për publikun. Atmosfera e këtij festivali që mbretëroi në Cyrih të Zvicrrës, nuk mbeti pa u vënë re edhe nga mediat e huaja.

Gazeta e njohur zvicerane ’20 minutten’ i ka kushtuar një artikull koncertit madhështorë ‘Alba Festival’.

“Festivali më i madh i muzikës shqiptare ndonjëherë” : Ka qenë titulli i artikullit në ’20 minutten’.

Të ngjajshme