Kur baballarët u këndojnë fëmijëve dhe i gëzojnë ata (VIDEO)

13 Maj, 2020 - 6:30 pm

Roli i prindërve në edukimin e fëmijëve është kryesori, ndaj aktivitetet që ata i ndërmarrin janë dobiprurëse për fëmijët, shkruan KultPlus.

Kjo video e bukur që është bërë e njohur nëpër rrjetet sociale shfaq disa baballarë teksa bëjnë muzikë për fëmijët e tyre të cilët duket se kënaqen dhe janë të lumtur.

Përfshirja e babait dhe nënës në jetën e vogëlushve është gjëja më e mirë që mund t’iu ndodh atyre. Muzika është terapi dhe fort e domosdoshme për secilin.

Dhuroni fëmijëve tuaj dashuri dhe muzikë, dhe s’do të mbetet aspak trishtim në zemrat e tyre. /KultPlus.com

Të ngjajshme