Orkestra jonë gazmore

23 Mars, 2018 - 8:13 pm

Poezi nga Adelina Mamaqi.

Në klasën tonë kemi
një orkestrinë gazmore
Kitara e violina
e vegla frymore.

Mëngjes dhe pasdite
mbi piano Bardhi ngeli
nga Lola vogëlushe,
m’i madh është violonçeli.

Dhe Yllkën, në çdo provë,
e gjeni me violinë
Ermali ka një trombë,
Arbani një klarine.

Por fort mos na qortoni,
në gjetshi një të metë;
ne nesër do të jemi
artistë të vërtetë…

Të fundit

Të ngjajshme