Si të zhvillojmë mendimin kritik dhe kreativitetin tek fëmijët?

29 Maj, 2019 - 11:26 am

Teknologjia po ecën me një ritëm shumë të shpejt dhe ekspozimi i hershëm i fëmijëve ndaj teknologjisë mund ti përgatisë ata për karrierat e ardhshme në fusha të lidhura me teknologjinë, ose vende pune që kërkojnë zotërim të teknologjisë si çelës kryesor për sukses

Për këtë kohën që ata po e shpenzojnë në përdorimin e pajisjeve teknologjike ta shndërrojmë në një kohë efektive ku fëmijët fillojnë ti krijojnë lojërat që ata i imagjinojnë, të zhvillojnë mendimin kritik, logjik, të shprehin idetë dhe kreativitetin e tyre në mënyrë unike.

Universum Digital Academy ofron kurse 1 vjeçare të programimit, animacionit dhe robotikes për fëmijë të moshës 7-18 vjeç. Gjatë kurseve fëmijët mësojnë të krijojnë lojëra kompjuterikeaplikacione mobile dhe webfaqe. Regjistrohu këtuhttp://tiny.cc/8bfe7y

Këto kurse janë përvojë e mirë për fëmijët duke iu jap mundësinë të fitojnë aftësi në menaxhim të teknologjisë që do të ju shërbej atyre në të ardhmen pa marrë parasysh profesionin të cilin do ta zgjedhin.

Përveç kësaj fëmijët do të nxiten të krijojnë platforma të lojërave të cilat lidhen me lëndë mësimore që ata i mësojnë në shkolla, në mënyrë që të iu bëhet më atraktiv procesi i mësimnxënies. Poashtu prindërit do të njoftohen për progresin e fëmijëve gjatë gjithë kohës. 

Aplikoni online përmes këtij linku http://tiny.cc/8bfe7y apo për më shumë informata për Universum Digital Academykontakto [email protected] ose na ndiqni në rrjete sociale në instagram apo facebook.

Të fundit

Të ngjajshme