Minatorët e Trepçës hyjnë në grevë

Minatorët e Kombinatit metalurgjik Trepça në Kosovë të hënën kanë hyrë grevë.

Këtë e ka bërë të ditur Gani Osmani nga Sindikata e Punëtorëve të kësaj ndërmarrjeje, transmeton Klan Kosova, shkruan KultPlus.com

Siç shkruan REL, Osmani ka thënë se hyrja në grevë ka ardhur si pasojë e mosmarrjes së pagës së tetorit dhe kushteve jo të mira të punës.