Ministria e Shëndetsisë ka një njoftim për gjithë qytetarët

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në Kosovë më shumë se 70% e qytetarëve të kualifikuar kanë marrë të paktën një dozë, ndërsa mbi 62% e qytetarëve të moshës së rritur janë plotësisht të vaksinuar, dhe nivelet e tyre të vaksinimit janë ndër më të lartat në rajon, përcjell KultPlus.

Përmes një foto të publikuar në marsin e vitit të kaluar, që nga ajo kohë falë profesionistëve shëndetësorë, vullnetarëve dhe partnerëve MSH-ja ka bërë shumë përparim.

“Ne duam të falënderojmë të gjithë ata që kanë ndihmuar për ta bërë të mundur.
Por duhet ende të vazhdojmë.Nëse nuk jeni vaksinuar ende, ju lutemi lajmërohuni në qendrën më të afërt të vaksinimit për të marrë vaksinën, dhe kujdesuni që tre muaj pas dozës së dytë të merrni dozën përforcuese”, shkruhet mes tjerash në njoftimin e Ministrisë së Shëndetësisë.

Tutje, mesazhi i tyre për fund ishte që të vazhdojnë të punojnë së bashku për të mposhtur këtë pandemi. /KultPlus.com