займ на карту онлайн потребительский кредит

Fëmijët e kopshtit “Elita” po qëndisin flamurin e Kosovës (FOTO)

16 Shkurt, 2018 - 1:29 pm

Dhjetëvjetori i Pavarësisë së Kosovës po shënohet në të gjitha anët e Kosovës dhe secili institucion po mundohet që të shënojë këtë festë të madhe edhe në mënyrë kreative. Në kopshtin për fëmijë “Elita”në Prishtinë, paraditja e sotme ka kaluar me qëndisjen e flamurit të Kosovës, shkruan KultPlus.

Fëmijët e grupmoshës pesë vjeçare i janë përkushtuar punimit me dorë, që flamuri i Kosovës të qëndiset edhe nga duart e tyre të vogla.

Ninna Krasniqi është njëra prej fëmijëve që ka marë pjesë në këtë aktivitet. Ajo me buzëqeshje është shprehur se po qëndisë flamurin e Kosovës, duke thënë se është hera e parë për të që edhe e përdorë gjilpërën.


Emira Hajzeraj
Kurse drejtoresha e kopshtit të fëmijëve “Elita”, Emira Hajzeraj ka thënë për KultPlus se si institucion parashkollor, mundohen që çdo festë ta shënojnë në mënyrë kreative, që fëmijët, nëpërmjet punës së tyre të kuptojnë edhe historinë.


“Është më rëndësi kjo iniciativë, sepse ata duke krijuar, në të njëjtën kohë mësojnë edhe për flamurin, shtetësinë e Kosovës dhe historinë. Fëmijët në asnjë mënyrë nuk do ta harrojnë këtë qëndisje që e kanë realizuar sot, sepse në formë të lojës, atyre ju ngelet në mendje edhe ky shënim i përvjetorit të dhjetë të shtetësisë së Kosovës”, ka thënë Emira Hajzeraj./KultPlus.com

Të ngjajshme