“Hana dhe Dielli” do të shfaqet për fëmijët e SOS Fshatit

21 Maj, 2018 - 7:00 pm

Besnike Arifi dhe Burim Koprani janë aktorët kryesor të shfaqjes “Hana dhe Dielli” që është punuar me regji të Kaltërim Balaj, dhe po kjo shfaqje do të prezantohet falas për fëmijët e SOS Fshatit.

Besnike Arifi ka thënë për KultPlus se kjo shfaqje në SOS Fshat do të prezantohet të martën në ora 10:00, dhe sipas saj, kjo shfaqje është me karakter edukativ.

Argjira Hoxha ka përgatitur kostumet dhe muzikën e kësaj shfaqje, kurse kjo shfaqje flet për dy fëmijë vëlla dhe motër (7 dhe 9 vjeç) të cilët një ditë zgjohen me vonesë nga gjumi dhe nuk arrijnë për të shkuar në shkollë, kryejnë gjërat e mëngjesit (larja e fytyrës, pastrimi i dhëmbëve dhe ushtrimet fizike). Për ta zëvendësuar ditën e humbur të shkollës, fillojnë të luajnë mësuesja dhe nxënësi. /KultPlus.com

Të ngjajshme