‘Nëse ju kish ndalë një fëmijë n’shesh edhe u’a kish jep një dhuratë, qysh kishit reagu?’

1 Qershor, 2018 - 7:42 pm

Një eksperiment social në disa lokacione në kryeqytet tregon se si reagojnë qytetarët kur atyre u afrohet një fëmijë, ka një dhuratë dhe kërkon një përqafim.

Reagimet janë nga më të ndryshmet, për më tepër mund ta vlerësoni vetë secilën situatë.

Të fundit

Të ngjajshme