Park lodrash i qasshëm për fëmijë me aftësi të kufizuara!

6 Maj, 2019 - 2:30 pm

Në HANDIKOS fëmijët me aftësi të kufizuara tashmë kanë mundësi që aktivitetet e tyre rekreative t’i realizojnë edhe në parkun e lodrave në oborrin e HANDIKOS. Parku është i qasshëm për fëmijë me aftësi të kufizuara pa dallime.

Kjo është mbështetur nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në partneritet me Save the Children përmes projektit ‘Ngritja e mirëqenies sociale për fëmijë me aftësi të kufizuara dhe familjet e tyre’ si dhe nga Fondacioni LDS Charities./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme