Dy motrat që kënduan ‘Daba daba’, sot modele të rritura (FOTO)

2 Tetor, 2017 - 9:59 pm

Të dyja kanë vendosur të jenë modele dhe të pozojnë qoftë edhe për pak kohë. I mbajmë mend dikur të dyja duke kënduar një prej këngëve më të mira për fëmijë dhe që edhe sot këndohet me ëndje.

Rina dhe Nita Krasniqi, vajzat e kompozitorit Naim Krasniqi, dikur këndonin “Daba daba”, një këngë për fëmijë që sjellë sot kujtime të mira.


Nita Krasniqi


Rina Krasniqi

Sot, të dyja kanë vendosur të jenë modele qoftë edhe për pak kohë. Nita Krasniqi ka realizuar këtë fotografi për Sellma Kasumoviq, një grimere e njohur jo vetëm në Kosovë.

Rina Krasniqi, aktore, ka realizuar së fundmi një sesion të fotografive për kreatoren Valdete Mustafa. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme