Sot rihapet Teatri i Kukullave ‘Dodona’

9 Dhjetor, 2017 - 10:31 am

Teatri i kukullave “Dodona”, do të hapet sot.

Teatri ka qenë i mbyllur për shkak të rinovimeve që i ka bërë në të Komuna e Prishtinës.

Shfaqjet do të duhej të nisnin në shtator, por përfundimi i punimeve ka marrë më shumë kohë. Sezoni i ri fillon me shfaqjen “Libri Shumëngjyrësh”, i cili do të shfaqet në orën 12:00 dhe për të cilin, hyrja do të jetë falas.

Teatri Dodona është themeluar me 12 nëntor 1986 me vendim të Bashkësisë punuese të Kuvendit Komunal të Prishtinës. Në themelimin e tij kontribuan Rabije Bajrami dhe Ismajl Ymeri, i cili më vonë edhe arriti ta vë në funksion në tërësi dhe ky teatër filloi me punë dhe u paraqit më 16 maj 1987 me premierën e parë “Pylli është i të gjithëve”. / KultPlus.com

Të ngjajshme