Fëmijët amerikanë urojnë me plis në kokë dhe me flamurin e Kosovës

17 Shkurt, 2018 - 10:02 am

Urime për Kosovën kanë ardhur përmes një video mesazhi simpatik nga nxënësit 10-vjeçarë të shkollës fillore Robert Brent në Washington, SHBA.

Fëmijët që kanë po aq vite sa ka Kosova shtet kanë dërguar urimet e tyre të përzemërta teksa shihen me flamurin e Kosovës në duar dhe me plis në kokë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme