Këngët për fëmijë me të cilat u rritëm

20 Shkurt, 2019 - 5:00 pm

Dikur këngët për fëmijë ishin shumë më kualitative dhe më edukative se sot. Gjeneratat e mëparshme, fëmijët e dikurshëm, dëgjonin me ëndje këngët për fëmijë dhe vizitonin festivalet si Polifest e Showfest, ku këndohej edhe kënga për fëmijë.

Një natë e veçantë gjithmonë i është kushtuar më të vegjëlve, në këto festivale të cilat sot nuk ekzistojnë.

Se sa fëmijët janë edukuar me ato këngë, ia vlen të kujtojmë disa këngë për fëmijë që sot, disa prej nesh, i dijmë përmendësh.

Emrat si Adea Pula, Nazmije Selimi, Astrit dhe Blerta Ismaili, Rina e Nita Krasniqi, Lirika Krasniqi, Feime Salihu, Arbnora Bahtijari apo Ema Smajli ishin këngëtarë të njohur që kënduan këngët e tyre, fituan festivale dhe shpesh dolën në televizor, gjithmonë shumë simpatik për publikun.

Të fundit

Të ngjajshme