Stina Shala, fituese e Prishtina Kids Fest 2017

30 Tetor, 2017 - 2:45 pm

Edicioni i tetë i Festivalit për Fëmijë “Prishtina Kids Fest 2017”, ka nxjerrë fituese të edicionit këngëtaren Stina Shala, të cilës edhe i është ndarë çmimi “Grand Prix”, shkruan KultPlus.

Kurse në këtë edicion të këtij festivali që organizohet nga Drita Rudi, janë ndarë edhe çmimet në dy kategori. Në kategorinë e parë, me çmime janë shpërblyer: Erza Hasolli, çmimi i parë, Ana Kodra, çmimi i dytë dhe Aglea Kaneva me çmimin e tretë.

Kurse në kategorinë e dytë, me çmimin e parë është shpërblyer Elit Hoti, me të dytin Arselinda Sheqeri, kurse me çmimin e tretë Erika Shllaku. Në këtë edicion është ndarë edhe çmimi i debutantes më të suksesshme, çmim që ka shkuar për Anea Sylejmanin, kurse ai i publikut është ndarë për Kada Elshanin./KultPlus.com

Të ngjajshme